Na Stemtember, Stoptober, Locktober…..is er nu GOvember!

Govember met Whooz

Whoozies gaan voor GOvember!

Na Stemtember, Stoptober, Locktober…..is er nu GOvember!

Na de eerste lockdown in april/mei kwam er een hele stroom van nieuwe klanten op gang in juni en juli. Nu de tweede halve lockdown er is verwachten de Whooz medewerkers (beter bekend als Whoozies) een grote stroom van bedrijven die zich klaarmaken voor de eindejaars race om van 2020 nog een mooi jaar te maken. Dataverrijkingen, data licenties, scoremodellen, DM-adresleveringen zijn slechts een paar van de oplossingen die klanten willen gaan afnemen om die spurt nog in te zetten.

Whoozies Ed Kassens en Jan Louwris zeggen dat de aanvragen nog nooit zo hoog zijn geweest en hebben extra capaciteit ingehuurd om deze aanvragen binnen de gestelde normen af te handelen. Ed Kassens zegt: “ik werk al meer dan 20 jaar in deze branche en ik heb dit niet eerder meegemaakt”.

Jan Louwris geeft aan dat door Corona bedrijven versneld wakker geschud worden en beseffen dat het roer om moet. Het is niet een bepaalde branche, we zien over de gehele linie van B2C bedrijven een enorme toename aan activiteiten gericht op het doen van extra inspanningen om de klanten gerichter te verleiden om te kopen. Je ziet eigenlijk dat er vanaf april al plannen gemaakt zijn die we in de afgelopen maanden op papier hebben voorbereid met klanten dus we verwachten na een GO van Rutte ook echt een GOvember rush!

Wil je ook nog meedoen voor GOvember laat het ons weten! We hebben het superdruk maar volgens de Whoozies kan nog meer bij😄

Neem contact met ons op

Meer artikelen
-----