Season's greetings

blog_xmas.png

 

Het jaar 2016 ligt alweer bijna achter ons en wat een jaar was dat zeg! Voor Whooz het eerste volledige jaar op ‘eigen benen’ en als afsluiter ook nog een verhuizing naar ons nieuwe pand. Het beste was toch wel dat in ons eerste jaar al onze klanten ook met ons zijn meegegaan en dat is het mooiste compliment dat je kunt krijgen. Daarnaast hebben wij ook nieuwe collega’s mogen verwelkomen wat ook altijd een mooie nieuwe dynamiek geeft in ons bedrijf.

Wij hebben er ook voor gekozen om te gaan verhuizen naar een ‘eigen’ locatie zodat wij ook het laatste stapje naar zelfstandigheid kunnen zetten. Zo’n verhuizing en inrichting geeft toch altijd weer de nodige druk om het mooi, snel en efficiënt te doen en dat alles ook echt gaat werken als je binnen komt. Het mooie is dat alle handen inderdaad licht werk gemaakt hebben en wij daadwerkelijk op de geplande dag in de nieuwe omgeving konden starten, een groot compliment naar het team. Is alles dan zoals het op tekening staat? Natuurlijk niet want het duurt nog even voor al het bestelde ook echt geleverd wordt. Midden januari zou het moeten zijn zoals het dan toch echt bedoeld was en dat is dan toch binnen 5 weken geregeld. Kom gerust een keer langs om te kijken naar onze nieuwe locatie. Wij zorgen voor de koffie.

Met al deze stappen zijn wij echt klaar voor 2017, met een top team, mooie diensten en een prettige werkomgeving. Niets staat ons in de weg om er een fantastisch jaar van te maken en de groei door te zetten. Ook namens alle Whoozies wens ik jullie mooie dagen, een fantastisch uiteinde en een top start van 2017.

Meer artikelen
-----