Whooz lanceert de Whize App

Bekijk welk Whize segment je bent of welk segment het meeste voorkomt op jouw locatie met de nieuwe Whize App! Wat ben ik nu voor Whize Segment? Zo ongeveer iedereen met wie wij praten stelt ons deze vraag. Los van wat voor mooie dingen je met onze data kan doen is de vraag welk Whize segment wij aan je toegewezen hebben toch wel de meest gestelde, en logisch ook wel. Je kent jezelf het beste en bent natuurlijk benieuwd hoe wij je dan beschreven hebben.

Natuurlijk zijn wij in staat om jou op basis van de postcode en huisnummer dat inzicht te geven, maar dat moet toch ook anders kunnen dachten wij zelf.  Met trots kondigen wij aan dat wij een eigen app hebben laten ontwikkelen die vanaf vandaag in de App store en Google Play store te downloaden is: De Whize App.

Met deze app kun je van elke postcode in Nederland of op je huidige locatie zien wat het meest voorkomende Whize segment is. Ook kun je de beschrijvingen van de segmenten bekijken en natuurlijk het laatste nieuws van Whooz volgen.

Niet alleen al onze klanten, maar iedereen in Nederland is nu in staat om de app te downloaden en te gebruiken en op die manier maken wij onze data voor iedereen beschikbaar. We maken het niet alleen leuker, maar ook makkelijker om antwoord te geven op die meest gestelde vraag: Wat ben ik nu voor Whize Segment?

Whize in de app stores

Download de app direct in de app store!


App_Store_Badge_NL

 

 

google-play-badge

 

 

 

 

 

 

Heb je vragen of wil je meer weten over onze Whize segmentatie en kenmerken?

Neem gerust contact met ons op!Neem contact met ons op

 

Meer artikelen