Whooz into festivals?

Whooz beschikt over de meeste data van alle Nederlandse huishoudens die we doorlopend verrijken. Onze vraag is: Wat kun jij er mee?

We hebben diverse producten en services ontwikkeld die in meer of mindere mate interessant voor jouw organisatie zijn. Dat hangt af van je ambities, mogelijkheden, data en de relevantie daarvan.
 
Onze landelijk dekkende data biedt inzichten van klantgedrag tot marktpotentie. Ze helpen bij het vinden van kansrijke klanten, het binden en behouden van je klanten (churn risk) en het bepalen van de beste locaties.
Ontdek je ze samen met ons of ga je graag zelf aan de slag met individuele achterliggende kenmerken? De mogelijkheden die we bieden zijn eindeloos. De Whize consumentendata en segmentaties zijn toepasbaar voor iedere aanpak en doelgroep. Met gerichte acties bereiken we afgesproken doelen. Daar mag je ons op afrekenen.
Meer weten of een afspraak maken met onze experts?
Neem direct contact op

Klantenwerving
Klanten vinden

Wie zijn mijn beste klanten en waar vind ik er meer van? Wanneer je weet wie je doelgroep is, kun je je marketinginspanningen, -strategie en budget daarop inrichten. Zet de Whize data en segmentatie oplossingen in voor een doelgroepgerichte aanpak die onder andere resulteert in een stijging van je omzet, verlaging van je kosten en reductie van waste.

Ook slimmer klanten werven?
 
Lees hier meer

Klanten binden
Klanten binden

Verhoog je klantwaarde door je klanten te binden, boeien, activeren en behouden. Met de juiste inzichten kun je inspelen op de behoeften van je klanten. Verplaats je in je klanten met behulp van persona’s en creëer de ultieme customer journey. Bepaal de beste locaties en kanalen om ze te bereiken en stuur ze de juiste boodschap op het juiste moment.

Meer weten over klanten binden?
 
Lees hier verder

klanten
Locatie optimalisatie

Het analyseren van de verzorgingsgebieden, de (interne) concurrentie, het marktpotentieel en de aanwezigheid van je doelgroep levert belangrijke inzichten op. Ze helpen je om de juiste keuzes te maken voor je (lokale) marketingstrategie, je vestigingsbeleid en het optimaliseren van je aanbod. Of het nu om het openen of sluiten van winkels, je assortiment of vasgoedontwikkeling gaat.

Meer weten over locatie gedreven keuzes?
 
 Lees hier verder

Onze
In een notendop

Onze diensten in een notendop. Klik op de afbeelding voor een vergroting.Whooz-diensten-in-een-notendop

Hoe kunnen we je helpen?

insights"
Klantinzicht

Met diepgaande inzichten geven we doelgroepen een gezicht en profiel, Zo haal je maximaal rendement uit klanten en prospects.

Meer weten over klantinzicht?
 
Lees hier verder

targeting"
Doelgroepbereik

Je weet wie je doelgroep is, maar wat is hun locatie, hoe bereik je ze en via welke kanalen? Niet met hagel schieten maar gericht, zowel offline als online en in de winkel.

Meer weten over doelgroepbereik?
 
Lees hier meer

marketing
Marketingcommunicatie

Consistente en relevante communicatie via de juiste kanalen. Zo haal je optimaal resultaat uit ieder contactmoment.

Meer weten over het ultieme contactmoment?
 
Lees hier meer

consulting"
Consulting

We brengen samen in kaart waar je behoeften en kansen liggen, bepalen waar je staat, waar je heen wil en hoe je daar dan komt. Of een combinatie hiervan.

Gaan we samen jouw koers bepalen?
 
Lees hier verder

Meer van onze diensten bekijken?

We delen de ambities van onze klanten. Omdat geen bedrijf gelijk is, wordt ieder proces op maat ingericht. Bekijk het volledige overzicht van al onze diensten en segmentatie producten of neem contact op voor meer informatie.

Bekijk hier al onze diensten
-----