Whooz into festivals?

Whooz beschikt over de meeste data van alle Nederlandse huishoudens die we doorlopend verrijken. Onze vraag is: Wat kun jij er mee?

In een wereld die versneld verandert, geloven we dat continu klantinzicht het kompas is dat de weg wijst naar het beste resultaat. Hoe meer je van je doelgroep weet, hoe beter je haar kunt vinden, boeien, activeren en binden.
Al 30 jaar verzamelt en verrijkt Whooz data van alle huishoudens in Nederland. Door al deze data te vertalen naar inzichten, helpen we bedrijven met concrete adviezen om slimme en effectieve beslissingen te nemen.

Waar kunnen we je mee helpen?

We hebben diverse producten en services ontwikkeld die in meer of mindere mate interessant voor jouw organisatie zijn. Dat hangt af van je ambities, mogelijkheden, data en de relevantie daarvan. Ontdek je ze samen met ons of ga je graag zelf aan de slag met individuele achterliggende kenmerken? De mogelijkheden die we bieden zijn eindeloos. De Whooz consumenteninformatie is toepasbaar voor iedere aanpak en doelgroep. Met gerichte acties bereiken we afgesproken doelen.
Daar mag je ons op afrekenen.
Meer weten of een afspraak maken met onze experts?
Neem direct contact op
Whooz Insights - Klantinzicht

Insights

Met diepgaande inzichten geven we doelgroepen een gezicht en profiel, Zo haal je maximaal rendement uit klanten en prospects.

Meer weten over klantinzicht? Lees hier verder.

Targeting

Je weet wie je doelgroep is, maar wat is hun locatie, hoe bereik je ze en via welke kanalen? Niet met hagel schieten maar gericht, zowel offline als online en in de winkel.

Meer weten over doelgroepbereik? Lees hier verder.
Whooz Targeting - Doelgroepbereik
Whooz communicating - contactstrategie

Marketing Communication

Consistente en relevante communicatie via de juiste kanalen. Zo haal je optimaal resultaat uit ieder contactmoment.

Meer weten over het ultieme contactmoment? Lees hier verder.

Consulting

We brengen samen in kaart waar je behoeften en kansen liggen, bepalen waar je staat, waar je heen wil en hoe je daar dan komt. Of een combinatie hiervan.

Gaan we samen jouw koers bepalen? Lees hier verder.
Whooz consulting - advies en training

Meer van onze diensten bekijken?

We delen de ambities van onze klanten. Omdat geen bedrijf gelijk is, wordt ieder proces op maat ingericht. Bekijk het volledige overzicht van al onze diensten en segmentatie producten of neem contact op voor meer informatie.
Bekijk hier al onze diensten
-----