Doelgroepbereik

Van inzicht naar het daadwerkelijk bereiken van je doelgroep

Meer klanten vinden met datagedreven klantsegmentatie 

Via klantsegmentaties is precies in kaart gebracht wie je doelgroep is. Nu wil je ze natuurlijk ook bereiken. Door je te richten op de juiste doelgroep en kanalen:

  • verhoog je de respons
  • verbeter je de conversie.

[HORIZONTALE LIJN]

Gerichte communicatie

Maar welke kanalen leveren het beste rendement? Met onze data en inzichten helpen we je om jouw klanten en prospects te vinden en bereiken, zodat je relevant en consistent met ze kunt communiceren. Met de koppeling van onze data aan online gebruikersprofielen is gerichte communicatie via sociale media en display advertising kanalen mogelijk.

Effectief en efficiënt

Of het nu online, per post, folder, in de winkel of door-to-door is, wij weten je doelgroep precies te vinden. Effectief en efficiënt nieuwe klanten werven. Dat noemen we prospect targeting 2.0. 

[HORIZONTALE LIJN]

Basisbestand residentiële adressen

 

 

Wij vinden dat ieder bedrijf in Nederland recht heeft op een geschoond bestand van residentiële adressen, zodat bedrijven kunnen beschikken over een zo accuraat mogelijk DM-bestand. Daarom bieden wij ons 'Basis bestand residentiële adressen' gratis aan.

Hiermee is het mogelijk om fouten in verzendingen van poststukken te voorkomen en retourstromen enorm te beperken. Dat scheelt op jaarbasis bossen aan papier en karton en levert de organisaties zelf een kostenbesparing op.   

Vraag het Basisbestand aan