Whize

Slim gebruik van data voor klantgesegmenteerde communicatie

Whize segmentatie

De afgelopen 35 jaar hebben wij aangetoond de meest vooraanstaande leverancier te zijn op het gebied van consumentensegmentatie. Met ons segmentatiemodel Whize leveren wij een uitgebreid portfolio segmentatieoplossingen om jouw bedrijf te helpen groeien.
Ons doel is om jou te voorzien van instrumenten en diensten die je helpen bij het succesvol implementeren van marketing- en segmentstrategieën. Of je je nu wilt richten op het werven, beheren of verder ontwikkelen van winstgevende klantrelaties. Met onze Whize data en ons segmentatiemodel laten we jouw bedrijf groeien.

Slimmer met Whize

Wij zijn ervan overtuigd dat inzicht in gedrag pas echt waarde krijgt wanneer de context waarbinnen dat gedrag plaatsvindt duidelijk wordt. Met onze dataproducten voorzien we hierin bij ieder consumentenadres in Nederland. Zo heb je inzicht in het soort huis, de omgeving, wie er wonen en wat hun behoeften zijn.

Whooz biedt een uitgebreide consumentensegmentatie door alle huishoudens te groeperen op basis van gemeenschappelijke kenmerken, voorkeuren en gedrag. Wij bieden een groot aantal ondersteunende materialen om je te helpen bij de interpretatie van onze segmentatie, zodat je de informatie optimaal in de praktijk kunt toepassen.

[HORIZONTALE LIJN]

whize-segmenten-blokkenschema-afb-zonder.png

11 Whize segmenten

Lees verder

header-3840x1200-brochure-whize.jpg
whooz-website-whize-kenmerken-header-def.png

Whize kenmerken

Lees verder