Informatiebeveiliging

Whooz is ISO Certified - Betrouwbare én veilige data

Betrouwbare én veilige data

Het behalen van de ISO certificering is voor Whooz de formele bevestiging van wat wij in de praktijk al jaren doen, namelijk in onze werkwijze onze informatie én die van onze klanten zo goed mogelijk beschermen en beveiligingsrisco's beperken.

ISO certificering

iso27001-dnv-gl-rgb-1.jpg

ISO 27001

ISO 27001 is een wereldwijde norm voor informatiebeveiliging.

De ISO 27001 norm biedt ons een procesgerichte aanpak voor het beheren, monitoren, evalueren, onderhouden en verbeteren van het managementsysteem voor informatiebeveiliging. Informatiemiddelen die volgens deze norm beschermd moeten worden variëren van digitale informatie, papieren informatie en fysieke middelen (computers en netwerken) tot kennis die aanwezig is bij individuele medewerkers en lopen uiteen van competentieontwikkeling van medewerkers tot technische bescherming tegen computerfraude.

Bekijk het 27001 certificaat.

iso27701-dnv-gl-rgb-1.png

ISO 27701

De internationale privacy standaard ISO 27701 biedt richtlijnen voor de bescherming van privacy.

Het is een uitbreiding op het ISO 27001 certificaat. Deze internationale privacy standaard helpt ons privacyrisico's te beheersen en helpt ons bij het naleven van privacywetgevingen. Wij volgen de ISO 27701 richtlijnen voor het onderhouden en continu verbeteren van ons privacy-informatiemanagementsysteem. Een groot deel van de AVG/GPDR wetgeving is ook een minimale eis in de ISO 27701 norm. De protocollen die wij hiervoor volgen voor het beheren van informatie helpen bij het aantonen van de naleving van de geldende privacyregels.

Bekijk het 27701 certificaat.