Onze Whize segmentatie

Met Whooz haal je maximaal rendement uit klanten en prospects!

Continu klantinzicht

Als segmentatiespecialist geven we inzicht in de kenmerken, interesses en gedragingen van alle ruim 8 miljoen huishoudens die Nederland op dit moment telt. In een wereld die versneld verandert, geloven we dat continu klantinzicht het kompas is dat de weg wijst naar het beste resultaat. Hoe meer je van je doelgroep weet, hoe beter je haar kunt vinden, boeien, activeren en binden. Al ruim 35 jaar verzamelt en verrijkt Whooz data van alle huishoudens in Nederland. Door al deze data te vertalen naar inzichten, helpen we bedrijven met concrete adviezen om slimme en effectieve beslissingen te nemen zodat zij maximaal rendement behalen uit hun doelgroep.

[HIER KOMT DE HORIZONTALE LIJN]

Whize segmentatie

Whize classificeert elk huishouden in Nederland in één van de 59 subsegmenten, die zijn samengevoegd in 11 segmenten. Het resultaat is een classificatie die een duidelijk beeld schetst van de Nederlandse consumenten voor wat betreft hun socio-demografie, levensstijl, cultuur en (koop)gedrag. Naast deze consumentensegmentatie bevat onze database een groot aantal onderscheidende variabelen en geeft inzicht in specifieke kenmerken en in de levensstijl van alle huishoudens in Nederland.

Lees meer over Whize

[HIER KOMT DE HORIZONTALE LIJN]

Toepassingen

Onze landelijk dekkende data biedt inzichten van klantgedrag tot marktpotentie. Ze helpen bij het vinden van kansrijke klanten, het binden en behouden van je klanten en het bepalen van de beste locaties. Onze consumentendata wordt door onze klanten gebruikt voor het behalen van verschillende doelstellingen, waarbij het startpunt altijd het creëren van inzicht is, gevolgd door het daadwerkelijk inzetten van dit inzicht in interacties met consumenten.

Lees meer over de toepassingen van onze data.

[HIER KOMT DE HORIZONTALE LIJN]

Jouw trusted partner

Wij beschikken over de meest kwalitatieve data van Nederlandse huishoudens. Dat houden we graag zo door ons 100% te focussen op het verzamelen van data, inzicht, kennis en het geven van advies. Onze data staat open voor iedereen.

Jouw data is en blijft van jou. Altijd. We beseffen de bedrijfskritische waarde van de business intelligentie die je samen met ons opbouwt. Wij hanteren hoge standaarden als ISO 27001 en ISO27701 om deze informatie zo goed mogelijk te beschermen.

Maak kennis met Whooz

Contact

Neem gerust contact met ons op om te bespreken wat Whooz voor jou kan betekenen.