Download Dataset Marketing & Communicatie

Gesegmenteerd communiceren via de juiste kanalen, met de gewenste communicatiestijl en tone of voice

De juiste boodschap op het juiste moment

Je weet wie je doelgroep is en waar je ze kunt vinden. Maar welke boodschap geef je aan welke consument om relevant te blijven en ze aan je te blijven binden? In een wereld met miljoenen consumenten, waar meerdere aanbieders op meerdere contactmomenten diezelfde consumenten aanbiedingen doen, is het moeilijk om je omzet te verhogen en je conversie te maximaliseren binnen je marketingbudget en –strategie. Door je communicatie op de juiste wijze in te richten, kun je de juiste consument op het juiste moment de juiste boodschap brengen.

Optimaal resultaat uit ieder contactmoment

Als gedreven marketeer heb je maar één doel: je wilt dat je doelgroep nieuwsgierig wordt naar jouw product of dienst en gelijk tot actie overgaat. Om dit resultaat snel en efficiënt te behalen, is het belangrijk om de juiste consumenten in beeld te hebben. En, te weten via welke kanalen zij te vinden zijn en natuurlijk welke tone of voice direct aanslaat. Met de Dataset Marketing & Communicatie van Motivaction en Whooz krijg je alle antwoorden.

Met behulp van deze dataset kun je gesegmenteerd communiceren via de juiste kanalen en zelfs met de gewenste communicatiestijl en Tone of Voice. Zo haal je optimaal resultaat uit ieder contactmoment.

Categorieën in de dataset

In de dataset zijn per branche (bv. energie, reizen, kleding, levensmiddelen) diverse categorieën beschikbaar namelijk:

  • Kanaalvoorkeur Oriëntatie
  • Kanaalvoorkeur Aankoop
  • Kanaalvoorkeur Communicatie
  • Aankoopmotivaties
  • Beslisstijl
  • Loyaliteit
  • Kanaalvoorkeur

Past jouw product of dienst niet in één specifieke branche? Dan kun je ook kiezen voor twee generieke datasets:

  • generieke set voor fysieke producten
  • generieke set voor diensten

Tot slot bevat de dataset Marketing & Communicatie één generieke categorie: de communicatiestijlen. Deze geven de voorkeuren van consumenten weer ongeacht de branche.

Download de brochure Dataset Marketing & Communicatie

Vul onderstaand formulier in om onze Whize brochure te ontvangen. De gegevens die je invult, gebruiken we om je te inspireren met nieuwe, relevante content. Voor meer informatie, lees ons privacy beleid.

Nog meer inspiratie: