Wat als?... je zou stoppen met doelgroepgokken?

Jan Wat Als 300px

Wat als... na een uitgebreid onderzoek onder meer dan 300 marketeers geconstateerd is dat er in veel gevallen puur gegokt wordt wie de doelgroep is?

Wat als... blijkt dat met name in het bereiken van die doelgroepen de grootste risico’s genomen worden?

Wat als... je dit leidt tot een ongekende verspilling van marketinginspanningen in zowel tijd, geld als talenten?

Gokken is anno 2022 natuurlijk wel een legale activiteit maar het leidt zelden tot het gewenste resultaat en heeft het een zeer verslavende werking op de persoon in kwestie. Daarnaast is er ook een wettelijke verplichting om de gokkers te informeren en te beschermen tegen deze verliezen.

Uit onderzoek van gokverslavingsorganisaties blijkt dat gokkers zelf de volgende redenen opgeven waarom ze gokken:

  • ontspanning                            64%
  • snel rijk willen worden      60%
  • avontuur, kick, spanning      8%
  • vluchten                                    49%
  • crisis in leven                          32%
  • verveling                                   36%
  • eenzaamheid                          25%
  • relatieproblemen                 40%

Wij snappen al deze redenen natuurlijk wel, maar er is echt een oplossing. Wij vinden dat wij vanuit onze maatschappelijke verantwoording ook echt op moeten staan, omdat we deze oplossing al jarenlang hebben!

Whooz heeft een perfect alternatief voor gokken met doelgroepen gemaakt: het Whize Kwartetspel. Eigenlijk is het helemaal geen kwartet maar om voor de hand liggende redenen wilden we er geen kaartspel van maken... Wat je er wel heel goed mee kunt is gezamenlijk na een analyse op je bestand bekijken wie nu je echte doelgroep is en hoe je die kunt bereiken.

Gebruik je koppie en get Whizer! Stuur ons een bericht of maak een afspraak en maak kans op dit unieke kwartetspel. Want je doelgroep in kaart brengen met Whooz is een makkie!

Vragen?

Stuur me een bericht!


Ik wil je uitnodigen om actief deel te nemen aan mijn Wat Als...? serie en mij natuurlijk ook gerust terug te mailen wat je ervan vindt.

Jan Louwris

 

 

Meer artikelen
-----