WhizeMarketing & communicatiedataset

Slim gebruik van data voor strategie en klantgesegmenteerde communicatie

Dataset Marketing & Communicatie

Als gedreven marketeer heb je maar één doel: je wilt dat je doelgroep nieuwsgierig wordt naar jouw product of dienst en gelijk tot actie overgaat. Om dit resultaat snel en efficiënt te behalen, is het niet alleen belangrijk om de juiste consumenten in beeld te hebben, maar ook welke media zij raadplegen in de oriëntatie- en aankoopfase en welke motivaties daarbij een rol spelen. Hoe beslissen zij of ze overgaan tot aankoop? Via welke kanalen zijn zij te vinden en natuurlijk welke tone of voice direct aanslaat. Met de Dataset Marketing & Communicatie  krijg je alle antwoorden. Onmisbaar dus voor iedere (data)marketeer die successen wil boeken.

Met onze Whize segmentatiedata kun je jouw (datagedreven) campagnes zeer gericht insteken, getarget op de meest waardevolle consumentengroep. Door de samenwerking van Motivaction en Whooz kan dat nu met de Dataset Marketing & Communicatie ook via de juiste kanalen en zelfs met de gewenste communicatiestijl en tone of voice. En natuurlijk hebben wij dat in kaart gebracht voor elk huishouden in Nederland!

Meer weten of direct sparren met één van onze experts?

Neem direct contact op

Of download de brochure hier

Communicatiestijlen

Het doorgronden van een aanschafproces: daar zijn al veel onderzoeken naar gedaan. Twee van de bekendste uitkomsten zijn natuurlijk het AIDA-model en de McKinsey consumer decision journey. Ontzettend handig omdat je daarmee weet hoe je grip krijgt op het proces tussen behoefte en aanschaf. Deze modellen geven alleen geen tips over de aanspreekvorm en tone of voice. Hiervoor hebben wij 4 communicatiestijlen ontwikkeld

Met deze  4 handige communicatiestijlen maken we het je makkelijker! Ze geven inzicht in de voorkeuren van jouw klant. Hoe wil deze aangesproken worden en welke tone of voice kun je het beste gebruiken om jouw klant te overtuigen tijdens het oriëntatie- en aankoopproces?

Lees meer in de brochure»

Gratis brochure

Inzicht in (aankoop)motivaties en beslisstijlen tijdens de oriëntatie- en aankoopfase van jouw klant met de Dataset Marketing & Communicatie. Hoe overtuig je jouw klant en via welk kanaal? Download brochure Dataset marketing & Communicatie

Download de brochure »


Werken met Persona's

Wat zijn Persona's, hoe maak je ze en hoe kun je ze toepassen voor maximaal rendement en verhoogde conversie?

Download hier de white paper »

Waarmee kunnen we jou helpen?

Marketingcommunicatie

Communicatie

Optimaal resultaat uit je contactmomenten

Lees verder
kanaalkeuze

Kanaalkeuze

Benader jouw doelgroep via het juiste kanaal

Lees verder
klanten werven

Klanten werven

Bereik nieuwe klanten via het meest geschikte kanaal en de juiste content

Lees verder
klanten binden

Klanten binden

Optimale klanttevredenheid met persoonlijke content

Lees verder
persona ontwikkeling

Persona ontwikkeling

Een kant en klaar communicatiescript voor ieder contactmoment.

Lees verder

Meer diensten bekijken?

Bekijk al onze diensten of neem direct contact op.

Bekijk al onze diensten
Heb je een ander vraagstuk dat je voor wilt leggen aan onze experts?
Neem direct contact op
-----