Hoera! Whooz bestaat 1 jaar

WHOOZ_ballontaart.png

Het is zover, Whooz bestaat 1 jaar!

Het voelt nog maar zo kort geleden, maar het is alweer een jaar terug dat wij met Whooz gestart zijn. Zoals voor elke ‘startende’ onderneming is het eerste jaar er eentje van ‘firsts’. Alles voor de eerste keer. Dat maakt het zeker dynamisch, maar zo kom je ook wel eens voor verrassingen te staan. Het mooie is wel dat wij aan het eind van dit eerste jaar nóg een stap gaan maken. We gaan naar een nieuwe locatie.

Nieuwe locatie

Na een jaar als onderhuurder, in het pand waar wij al in zaten, gaan we nu ook de stap naar onze eigen locatie maken. Aan de andere kant van het centrum van Den Haag zijn wij vanaf maandag 5 december te vinden op de Parkstraat 83. Met deze stap is er dan ook een einde gekomen aan de lange reeks van eerste keren en wordt het daarna dingen voor de tweede keer doen. Dat zal anders voelen, maar is goed voor ons allemaal.

Vernieuwde website

Zoals je misschien al vernomen hebt, hebben wij onze website vernieuwd en meer compleet gemaakt. Omdat de website gemaakt is om jou te informeren, willen we heel graag jouw mening horen. Heb je mischien 5 minuten tijd voor onze survey? We zouden je eeuwig dankbaar zijn.

Ga naar Whooz website survey

 

 

Wil je reageren op dit bericht of heb je een vraag? Neem contact op

Meer artikelen
-----