Whooz als eerste ISO 27701 gecertificeerd door DNV-GL

ISO27701 uitreiking

ISO 27701 is een nieuwe certificering op het gebied van privacy en Whooz is het eerste bedrijf in Nederland dat deze certificering van DNV-GL krijgt uitgereikt. Een echte mijlpaal, dus daar zijn we best een beetje trots op!

Whooz heeft vandaag twee ISO certificaten mogen ontvangen te weten 27001 (informatiebeveiliging) en 27701 (privacymanagement). Het behalen van de ISO certificering is voor Whooz de formele bevestiging van wat wij in de praktijk al jaren doen, namelijk in onze werkwijze onze informatie zo goed mogelijk beschermen en beveiligingsrisco's beperken.

Onze werkwijze is niet veranderd, maar de controle op die werkwijze is nu gecertificeerd, waarmee wij nu ook kunnen aantonen dat we in controle zijn. Dat klinkt een beetje vaag, maar het betekent dat alle stappen die wij doen ook conform een protocol verlopen en daarmee alle stappen in elk proces op dezelfde manier door eenieder gedaan worden. Het borgt de kwaliteit van onze dienstverlening en borgt de manier waarop wij dit elke keer doen.

Meer weten over hoe wij onze informatie beveiligen?

Stuur ons een bericht

Meer artikelen
-----