Whooz wederom winnaar in Emerce100!

Badge-E100-19-zwart-wit-variant3

Vanmorgen hebben wij het bericht ontvangen dat wij de winnaar zijn geworden van de Emerce top 100, nu in de categorie Data Suppliers en daar zijn wij natuurlijk super blij mee!

Vorig jaar werden wij tot verrassing van velen uitgeroepen tot winnaar van de Emerce top 100 in de bredere categorie met e-mail en marketing software. Daar dat bij veel software partijen niet zo in goede aarde viel, werden wij, helaas, uit de 2018 uitslag geschrapt. Des te blijer zijn wij dan ook dat in de 2019 editie niet alleen een echte data categorie is toegevoegd, maar ook dat wij daar de winnaar van zijn. 

Op 14 februari hebben wij onze nieuwe Whize segmenten gelanceerd en vandaag winnen wij deze award. We denken dat een aantal van onze klanten hun oordeel nog op de 2018 segmentatie hebben gegeven, dus wij kijken uiteraard nu al met volle overtuiging uit naar de 2020 uitslag ;-). 

De afgelopen 18 maanden hebben wij deze volledig nieuwe segmentatie ontwikkeld. Samen met onze partners zijn wij van scratch begonnen om Nederland opnieuw te classificeren, iets wat wij ongeveer elke 7 jaar doen, maar nu met een actieve AVG die andere eisen aan datagebruik stelt. Bijna twee maanden na de introductie van de nieuwste Whize segmentatie migreren al onze klanten naar deze nieuwe segmentatie en zullen deze actief gaan gebruiken. Voor ons team altijd een drukke periode om onze klanten hierin te begeleiden en dan dit nieuws, het had niet op een mooier moment kunnen komen.

Deze award is een fantastisch resultaat voor ons team met deze hoge beoordeling van onze klanten, prospects en partners. Wij willen ze dan ook heel erg bedanken voor hun stemmen. Wanneer je als winnaar uit de bus komt, schept dat natuurlijk verplichtingen. Het is dan ook aan ons om continu te blijven innoveren, het serviceniveau hoog te houden, nieuwe data toe te voegen en daarmee elk kwartaal weer de beste Whize segmentatie en data te creëren. 

Voor ons legt dit de lat nog hoger om volgende jaar alle sterren te scoren en nog meer klanten met onze Whize segmenten te laten werken.

Werk jij nog niet met onze data?
Ons team komt je graag vertellen hoe jij met ons kan werken. Om te vieren dat we Emerce100 winnaar zijn, bieden we je daarnaast een speciale aanbieding! Klik hier voor meer informatie. 

 Wil je reageren op dit bericht of heb je een vraag?

Stuur ons een bericht

 

Meer artikelen